Fragtfri levering over DKK 1.000,-

Weingut Schlomühlenhof

Weingut Schlossmühlenhof

Weingut Schlossmühlenhof

Historie

I 1881 blev der her bygget et senklassisk hus af sandsten fra Flonheim. Det er stadig vores bopæl selv i dag. Vores familie begyndte at sælge vores vine i flasker allerede før Anden Verdenskrig. Da Walter i dag gik på halvpension, overtog driften i 1985, fokuserede han helt og holdent på vindyrkning. Nicolas overtog ansvaret for kælderen og vinmarkerne i 2007 efter at have afsluttet sine studier i vindyrkning. I 2015 overtog sjette generation af godset tøjlerne.

Vine fra Wartberg

Vores vinstokke har ideelle forhold på de stejle steder i det sydvendte Wartberg. Donnersberg mod vest beskytter mod overskydende regn, men hele året holder let vind og højde temperaturerne noget køligere end andre steder i Rheinhessen. Dette unikke mikroklima gør det muligt for vores druer at hænge længere og modnes perfekt.

Vine fra Schlossmühlenhof

Schlossmühlenhof Rosé Feinherb
 

Beskrivelse: 

Denne Rosé er lækker sprød! Spätburgunder druen viser i denne vin hvorfor, den har så stor succes i Tyskland. Sødmen, syren og tørheden går op i en højere enhed. Sommerblomster, citrus og grønne æbler gør sig gældende.

En fantastisk farve som bedst beskrives som lys laksefarve – dette er det visuelle indtryk, en rosèvin skal give!

Efter kort tid i glasset åbner vinen sig op, og efterlader frisk duft af bl.a. blomster, fersken og let citrus.

Mineralitet og kølighed er det første, man oplever i smagen. Nuancerne breder sig hurtigt ud i en palet af  frugt som fersken, grønne æbler, ananas og mango. De søde toner blender fremragende sammen med en let tørhed.

Servér vinen på terrassen en lun sommeraften eller nyd den til en fiske- eller pastaret.

Land: Tyskland
Voksende region: 
Druesort(er): Spätburgunder