Fragtfri levering over DKK 1.000,-

Quinta da Prelada

Vingården Quinta da Perlada

Vingården Quinta da Prelada

Det er Rui Magalhaes, som eksponerer den unge fremadstormende generation på Quinta da Prelada. Quintaen blev etableret helt tilbage i 1557, men i generationer blev druerne solgt til de store portvinshuse i Porto, og således var der ingen uden for lokalområdet, som kendte til Quinta da Prelada.

Det er der i den grad ved at blive lavet om på. I et nært samarbejde med den unge ønolog Francisco Montenegro (Quinta Nova og Real Companhia Velha) har Rui Magalhaes skabt en række vine, som på rekordtid har etableret Quinta da Prelada som en af de nye stjerner i Dourodalen.

Vine fra Quinta da Prelada

Duero 4U 2019

 

Beskrivelse: Meget krydret i duften af nelliker, kanel og appelsinskal, men så også sort peber. Især på ganen aromaer af vilde bær med en god portion tannin, der giver vinen en god struktur. Meget kraftfuld i finish.

Land: Portugal
Voksende region: Duero
Druesort(er): Touriga Nacional m.fl.

 

LBV 2012 

 

Beskrivelse: Dyb kirsebærrød, aroma ad røde frugter, romot og surkirsebær. Meget intens og også vinøs smag på trods af det relativt høje resterende sukker på 106g/l. LBV fra Quinta da Prelada lagres i gamle tønder i 6 år. Disse absorberer lidt af de stadig meget imponerende, kantede overdrevne aromaer fra den stadig meget unge årgang og giver vinen til gengæld de modne ædle aromaer fra de mange tidligere år, der allerede fik lov til at modnes i disse tønder. 

Land: Portugal

Voksende region: Duero

Druesort(er): Touriga Nacional m.fl.