Fragtfri levering over DKK 1.000,-

Gattavecchi

Gattavecchi-familien

Gattavecchi-familien har været dedikeret til vinproduktion i over hundrede år.

Hver generation har bidraget til at opbygge et stykke af Montepulciano-vinens historie med en ånd af innovation og respekt for territoriet og traditionen. Siden 1950'erne har Valente Gattavecchi gjort bekendt uden for nationale grænser de bedste valg af Vino Nobile i alderen i kældre i det antikke kloster Santa Maria dei Servi i Montepulciano.

I dag er brødrene Luca, Gionata og Daniela sammen med deres mor Gianna direkte involveret i hver fase af produktionen og ledelsen af ​​virksomheden og byder venner og vinelskere fra hele verden velkommen i det historiske Cantina di Montepulciano.

Vine fra Gattavecchi

Vino Nobile di Montepulciano 2016 Il Convento D.O.C.G

 

Beskrivelse: Farven er dyb granat. Buketten er delikat og gennemtrængende med antydninger af moden blomme, og smagen er tør, varm og robust. Det er det perfekte tilbehør til rødt kød, vildt og krydret ost. 

Land: Italien
Voksende region: Montepulciano Toscana
Druesort(er): Sangiovese (Prugnolo) 90% - blanding af oprindelige røde druer 10%

 

Rosso di Montepulciano 2018 Il Convento D.O.C

 

Beskrivelse: Farven er dyb rubin. Buketten er delikat med dufte af vilde bær, og smagen er fuld, elegant og harmonisk. Dette er en alsidig vin, der holder sig selv, selv med mere udfordrende retter.

Land: Italien
Voksende region: Toscana
Druesort(er): Sangiovese (Prugnolo) 90% - blanding af oprindelige røde druer 10%

 

 

Toscana Pietvarossa 2017 Il Convento

 

Beskrivelse: Rubinrød farve. På næsen er den delikat og rig på typiske sortaromaer. Smagen er behagelig, frisk og omsluttende blødhed. Dens fremragende drikkeevne gør den velegnet til daglig brug. Det passer godt til røde første retter, hvidt kød og mellemlagrede oste.

Land: Italien
Voksende region: Toscana
Druesort(er): Sangiovese 80% - Andre røde bær druer 20%.